Mihalis Vrettas - Lyrics - Δισκογραφια 2002 Γιωργος Αετοπουλος: Ο,τι αρχιζει να κυλα.(POLYDOR) 2003 Γιωργος Καζαντζης: Ιφιγενεια εν Ταυροις.(POLYTROPON) 2004 Γιαννης Μητσης: Κι ετσι χωρις να βιαζομαι.(POLYTROPON) 2005 Ντινος Σαδικης: Το γελιο των πολλων.(LAZY DOG) 2006 Παντελης Θεοχαριδης-Ευγενιος Δερμιτασογλου: Η αγαπη παει με κουπια.(ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ) 2006 Αντωνης Απεργης-Σοφια Ασσυχιδου: Το στεφανι.(POLYTROPON) 2006 Νικος Πορτοκαλογλου: Eνα βημα πιο κοντα.(MERCURY-UNIVERSAL) 2006 Γιωργος Καζατζης: Faux bijoux.(POLYTROPON) 2008 Kατερινα Μακαβου: Μικρα μυστικα.(VIRUS MUSIC) 2008 Νικος Πορτοκαλογλου-Βασιλικη Καρακωστα: Η σβουρα και αλλες ιστοριες.(SONY-BMG-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) 2008 Αλεξης Καραβεργος: Ο βασιλιας σου να γινω.(IMPACT) 2008 Μπαμπης Παπαδοπουλος: Σκηνες απο ενα ταξιδι.(PUZZLEMUSIC records) 2008 Super Stereo: Super Gomena.(POLYTROPON) 2008 63 High: demo (SELF RELEASED) 2009 Γιωργος Καζαντζης: Ισαλος γραμμη.(POLYTROPON) 2009 Γιαννης Κυρατσος: Ο κοσμος ειναι μικρος.(POLYTROPON) 2009 Gaia (Γεωργια Βεληβασακη-Κωστας Αθυριδης): Action St.(POLYTROPON) 2009 Nικος Πορτοκαλογλου: Στροφη.(UNIVERSAL-MERCURY) 2009 Τ4Τrouble and the self admiration society: The music of Terry Papadinas.(POLYTROPON) 2009 Γιαννης Κουρσιουμης: Ηρθες αργα.(LYRA) 2009 Lemonostifel (self release) 2009 63 High: Think before unzippin΄.(PLAYFALSE records) 2010 Smokey Bandits: Debut.(KLIK records) 2011 Θανασης Παπακωσταντινου: Eλαχιστος εαυτος.(INNER EAR) 2011 Underwater Chess: In joy your fear.(PHOTOVOLTAIC records) 2011 Γιωργος Χριστιανακης: Arthur Rimbaud-Mια εποχη στην κολαση.(ΑLL TOGETHER NOW) 2011 Νικος Πορτοκαλογλου: Single Βουταμε γυμνοι.(UNIVERSAL) 2011 BLML: The gift.(HAPPY CRASHER) 2012 Νικος Πορτοκαλογλου: Ισως.(UNIVERSΑL) 2012 Nανοι: Five boxes.(ANO KATO records) 2012 Boomstate: To udisclosed resipient.(ALL TOGETHER NOW)
Δισκογραφια

2002 Γιωργος Αετοπουλος: Ο,τι αρχιζει να κυλα.(POLYDOR)
2003 Γιωργος Καζαντζης: Ιφιγενεια εν Ταυροις.(POLYTROPON)
2004 Γιαννης Μητσης: Κι ετσι χωρις να βιαζομαι.(POLYTROPON)
2005 Ντινος Σαδικης: Το γελιο των πολλων.(LAZY DOG)
2006 Παντελης Θεοχαριδης-Ευγενιος Δερμιτασογλου: Η αγαπη παει με κουπια.(ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ)
2006 Αντωνης Απεργης-Σοφια Ασσυχιδου: Το στεφανι.(POLYTROPON)
2006 Νικος Πορτοκαλογλου: Eνα βημα πιο κοντα.(MERCURY-UNIVERSAL)
2006 Γιωργος Καζατζης: Faux bijoux.(POLYTROPON)
2008 Kατερινα Μακαβου: Μικρα μυστικα.(VIRUS MUSIC)
2008 Νικος Πορτοκαλογλου-Βασιλικη Καρακωστα: Η σβουρα και αλλες ιστοριες.(SONY-BMG-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)
2008 Αλεξης Καραβεργος: Ο βασιλιας σου να γινω.(IMPACT)
2008 Μπαμπης Παπαδοπουλος: Σκηνες απο ενα ταξιδι.(PUZZLEMUSIC records)
2008 Super Stereo: Super Gomena.(POLYTROPON)
2008 63 High: demo (SELF RELEASED)
2009 Γιωργος Καζαντζης: Ισαλος γραμμη.(POLYTROPON)
2009 Γιαννης Κυρατσος: Ο κοσμος ειναι μικρος.(POLYTROPON)
2009 Gaia (Γεωργια Βεληβασακη-Κωστας Αθυριδης): Action St.(POLYTROPON)
2009 Nικος Πορτοκαλογλου: Στροφη.(UNIVERSAL-MERCURY)
2009 Τ4Τrouble and the self admiration society: The music of Terry Papadinas.(POLYTROPON)
2009 Γιαννης Κουρσιουμης: Ηρθες αργα.(LYRA)
2009 Lemonostifel (self release)
2009 63 High: Think before unzippin΄.(PLAYFALSE records)
2010 Smokey Bandits: Debut.(KLIK records)
2011 Θανασης Παπακωσταντινου: Eλαχιστος εαυτος.(INNER EAR)
2011 Underwater Chess: In joy your fear.(PHOTOVOLTAIC records)
2011 Γιωργος Χριστιανακης: Arthur Rimbaud-Mια εποχη στην κολαση.(ΑLL TOGETHER NOW)
2011 Νικος Πορτοκαλογλου: Single Βουταμε γυμνοι.(UNIVERSAL)
2011 BLML: The gift.(HAPPY CRASHER)
2012 Νικος Πορτοκαλογλου: Ισως.(UNIVERSΑL)
2012 Nανοι: Five boxes.(ANO KATO records)
2012 Boomstate: To udisclosed resipient.(ALL TOGETHER NOW)

2,391 views on fandalism
2
Lyrics by Mihalis Vrettas
Uploaded 2 years ago
Νίκος Πορτοκάλογλου - Παιχνίδια με τον διάβολο (Amstel Live)
0
964  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Η νέα σου αγάπη - Νίκος Πορτοκάλογλου (New Song 2012)
0
877  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
babis papadopoulos minore tou nteke[1].mp4
2
1,117  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Alcalica - Civilization - live in Turkey - feat. Murat Ertel & Cosar Kamçi (from Baba Zula)
1
750  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
2
1,550  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
0
917  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Michael Ackerman, Frédéric D. Oberland, May Roosevelt & Michalis Vrettas
1
936  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Alcalica - NiNi
1
971  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
1
904  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
0
691  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ LIVE "ΠΛΑΤΑΝΟΣ"
1
941  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Nikos Portokaloglou - Ola Arhizoun Edo (Live 2011 - Official Video)
1
997  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Nikos Portokaloglou - Parees (Instrumental) (Live 2011 - Official Video)
2
996  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
0
667  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Received lots of comments & props
4
2,120  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Isos - Nikos Portokaloglou, Mouzourakis & Locomondo (New 2011 Promo Song)
1
794  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
babis papadopoulos ''au revoir''
1
3,152  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
1
641  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Underwater Chess
0
621  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Underwater chess-oxea
3
1,110  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
1
840  
Mihalis Vrettas - Violin
Video
Αθήνα, Greece
Followers 18   
Views 24,947   
Props 48
Instruments Violin
Share
Loading comments...