Sandor Kubicsek - Bass - „A zenében az ember néha minden keresgélés nélkül is megtalálja a választ a kérdéseire.” Alessandro D`Avenia Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 17. „IF I HAD A HAMMER” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. Trini Lopez a 60-as években vált világszerte népszerűvé, sikerét az amerikai folkzene, a latin és a rockabilly stílusok sajátos összekeverésének köszönhette. Az If I Had a Hammer 36 országban vezette a slágerlistákat, lemezei több millió példányban keltek el. Mivel mexikói származású volt, a mexikói népzenéből is ihletődött. Büszke volt mexikói gyökereire. Mindez azért érdekes, mert pályafutása során, az első lemeze készítésekor a kiadónál próbálták meggyőzni, hogy változtasson nevet, mert túl latinos, ám ő erre nem volt hajlandó. Trini Lopez nemcsak énekes, hanem virtuóz gitáros is volt, a Gibson gitárgyártó cég felkérésére két gitárt is tervezett 1964-ben, ezeket a modelleket később olyan zenészek használták szívesen, mint a Foo Fightersből David Grohl vagy az Oasisból Noel Gallagher. 2020.08.11-én elhunyt a koronavírus szövődményei miatt! R.I.P.
1,984 views on fandalism
8
„A zenében az ember néha minden keresgélés nélkül is megtalálja a választ a kérdéseire.” Alessandro D`Avenia Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 17. „IF I HAD A HAMMER” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. Trini Lopez a 60-as években vált világszerte népszerűvé, sikerét az amerikai folkzene, a latin és a rockabilly stílusok sajátos összekeverésének köszönhette. Az If I Had a Hammer 36 országban vezette a slágerlistákat, lemezei több millió példányban keltek el. Mivel mexikói származású volt, a mexikói népzenéből is ihletődött. Büszke volt mexikói gyökereire. Mindez azért érdekes, mert pályafutása során, az első lemeze készítésekor a kiadónál próbálták meggyőzni, hogy változtasson nevet, mert túl latinos, ám ő erre nem volt hajlandó. Trini Lopez nemcsak énekes, hanem virtuóz gitáros is volt, a Gibson gitárgyártó cég felkérésére két gitárt is tervezett 1964-ben, ezeket a modelleket később olyan zenészek használták szívesen, mint a Foo Fightersből David Grohl vagy az Oasisból Noel Gallagher. 2020.08.11-én elhunyt a koronavírus szövődményei miatt! R.I.P.
Uploaded 2 years ago
NEW SHILLINGS GROUP EMLÉKVIDEÓ
0
1,341  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT CLUB 2022 01 08
0
1,429  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
2021.12.11 .CLASSIC BEAT CLUB A FŐVÁROSI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN
0
845  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
"Ahol éneklést hallasz, állj meg; a gonosz emberek nem dalolnak." Léopold Sedar Senghort Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 42. „CSAVARD FEL A SZŐNYEGET” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt, de már hamarosan indulhatnak a beltéri zenés-táncos rendezvények is!
Received lots of comments & props
0
1,665  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A zene a káoszból rendet teremt; a ritmus a széttartót egységbe fogja; a melódia a megszakítottot folytonossá varázsolja; a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti.” Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 41. „DIANA” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt.
0
1,659  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy. A bennünk továbbrezgő dallamok és foszlányaik olyat vallanak felőlünk, amit semmi lélekelemzés nem hoz felszínre. Bevilágítanak a lélek rejtett zugaiba, ahova másképp nem férkőzhetünk.” Kodály Zoltán Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 40. „YOU GOT IT” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt.
0
1,324  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A muzsika (...) össze tudja kötni az embereket: hatására különböző világnézetű emberek kapaszkodnak össze egy koncerten. A politika meg szétválaszt.” D. Nagy Lajos Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 39. „EVERY LITTLE THING” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt.
1
1,417  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
KINCSESLÁDÁMBÓL: 2009.07.11-én a Classic Beat Band régi felállásban játszottunk az Újpesti Stadionban megrendezett USA DAY rendezvényen. Többek között ez az igen ritkán hallható METRO dalt is eljátszottuk: "És közben szólt a colt"
Received lots of comments & props
1
1,589  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Semmilyen érzéki benyomás révén nem lehet olyan gyorsan és közvetlenül az életműködések hangulatára, fokozására és szabályozására hatni, mint a zene által.” Christoph Wilhelm Hufeland Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 38. „ALL SHOOK UP” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,374  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A zenében az ember néha minden keresgélés nélkül is megtalálja a választ a kérdéseire” Alessandro D`Avenia Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 37. „JÓ ÉJT” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre még csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
2
1,507  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Kódok, melyeket mindenki ért, mégis képtelenség lefordítani szavakra: a zene ereje” Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 36. „LOOKIN' OUT MY BACK DOOR” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
1
1,463  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A zene az élet! A zene fizikailag megtestesült érzelem, meg lehet érinteni! Egyfajta neonszín jelenés, a szellemből szivattyúzzák ki, aztán hanghullámokká alakul” Isaac Marion Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 35. „PARALYZED” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,421  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band - HELLO MARY LOU (cover 2020 09 05)
1
1,411  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Nem tudjuk, honnan és miért tör fel a zene, vagy mikor hallották első hangját. Nem is fogjuk megtudni soha. A zene maga az emberi lélek, beszéd szavak nélkül. De mintha orvosolná a kínt” Rose Tremain Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 33. „YOU BELONG TO ME” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,568  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Zene... csupán rezgések a levegőben. Igaz, olyan rezgések, amelyektől libabőrös leszek” Roger van Boxtel Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 32. „YOU NEVER CAN TELL” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
Received lots of comments & props
1
2,133  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT BAND - STUMBLIN' IN (Cover, 2020 09 05)
0
1,578  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A hangoknak legalább oly határozott értelmük van, mint a szavaknak, ha szóval nem is lehet kifejezni őket”. Felix Mendelssohn-Bartholdy Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 30. „IF YOU CAN’T GIVE ME LOVE” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,752  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band - ROAD TO HELL (cover 2020 09 05)
1
1,529  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
2
1,710  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A levegő tele van muzsikával... mindössze annyit kell tenned, hogy jó mélyeket lélegzel” Edward Elgar Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 27. „KASZA BUBU” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
Received lots of comments & props
0
2,038  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT BAND - MARINA (COVER 2020 09 05)
1
1,576  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A Föld bármely pontján is születik egy gyermek, az biztos, hogy egész kicsi korától kezdve körül fogja venni a zene. Bármilyen környezetben is válik felnőtté, a zene nagy eséllyel fontos örömforrás lesz számára. Az ének, zene és a tánc szeretete egyetemes emberi tulajdonság” Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 25. „BOOGIE WOOGIE KLUBBAN” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
4
1,385  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Lehet élni zene nélkül is. A sivatagon át is vezet út. De mi (...) azt akarjuk, hogy az ember ne úgy járja végig élete útját, mintha sivatagon menne át, hanem virágos réteken.” Kodály Zoltán Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 24. „KÓCOS KIS ÖRDÖGÖK” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos http://classicbuli.hupont.hu/ http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija YOUTUBE CSATORNÁNK: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,704  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Azért a legfontosabb a zenei nevelés, mivel a ritmus és összhang merül alá leginkább a lélek mélyébe, és a legerősebben ragadja meg azt.” Platón Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 23. „ÖH, KISLEÁNY” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
1
1,596  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A zene egyetemes nyelv. Mindenki használhatja születési helytől és bőrszíntől függetlenül. Mindannyiunkat összeköt. (Justin Drew Bieber) Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Ez alkalommal ma a 22. „NYÁR VAN” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. A COVID járvány idejére feltöltött Classic Beat Band videók itt is megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
1
1,277  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A CLASSIC BEAT BAND HAGYOMÁNYOS ELŐSZILVESZTERI BULI A COVID HELYZET MIATT IDÉN ELMARAD! Kárpótlásként, egyelőre itt a virtuális térben, fogadjátok szeretettel ezt a kis összeállításunkat, melyet az utóbbi évek előszilveszteri bulijaink telefonos felvételeikből vágtunk össze. A fellépők között a 60-as évek legendás zenekaraiból is megjelennek néhányan! A koronavírus idején ezzel talán sikerül egy kicsit összekapcsolnunk a nekünk is nagyon hiányzó Közönségünket és valamelyest áthidalni a távolságokat, hiszen a zene és a tánc ugyanúgy mindennapjaink része, akár az evés, vagy az alvás. Tehát számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért továbbra is rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy-egy számot. Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt. „A zene minden szomorúságunknak, minden örömünknek hangot ad. Senki számára nem kell lefordítani.” (Helen Exley) Vírusmentes boldog újévet kívánunk Mindenkinek, hogy hamarosan személyesen is találkozhassunk! Classic Beat Band Ps: A COVID járvány idején már feltöltött Classic Beat Band videók itt megnézhetők: https://fandalism.com/skubicsek https://www.reverbnation.com/classicbeatband/videos https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89
2
1,593  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT BAND LUCKY LIPS COVER 2020 09
0
1,653  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT BAND AFRIKA (COVER 2020 09 05) A levegő tele van muzsikával... mindössze annyit kell tenned, hogy jó mélyeket lélegzel. Edward Elgar Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 20. „AFRIIKA” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
1
1,659  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A zene az élet! A zene fizikailag megtestesült érzelem, meg lehet érinteni! Egyfajta neonszín jelenés, a szellemből szivattyúzzák ki, aztán hanghullámokká alakul. Isaac Marion Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 19. „ISZTAMBUL” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
0
1,639  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A levegő tele van muzsikával... mindössze annyit kell tenned, hogy jó mélyeket lélegzel. Edward Elgar Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 18. „OBLADI OBLADA” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
Received lots of comments & props
1
1,925  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„Lehet élni zene nélkül is. A sivatagon át is vezet út. De mi (...) azt akarjuk, hogy az ember ne úgy járja végig élete útját, mintha sivatagon menne át, hanem virágos réteken.” (Kodály Zoltán) Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot, melyeket közzétesszük az alábbi oldalainkon is: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 16. „STOP DRINKING” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt.
1
1,444  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.” Daniel N Athan Leone Számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene, ezért rendszeresen posztolunk a 2020.09.05-i utolsó bulinkon (amikor a Közönségünk nagyobb része a járvány miatt erre már nem is jött el) rögzített felvételekből egy egy számot. Ez alkalommal ma a 15. „BY THE RIVERS IF BABYLON” c. számmal jelentkezünk, természetesen a tánc most is megengedett, igaz egyelőre csak otthon a számítógép előtt. Read more: http://kubicseksandor.hupont.hu/3/cbb-kovetkezo-bulija#ixzz6dAwmMctd
3
1,627  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
0
1,701  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Mivel „brutálisan tombol a járvány Magyarországon” (Jakab Ferenc virológus professzor), ezért az egészségetek és egészségünk megóvása érdekében egyelőre továbbra is szüneteltetnünk kell a táncos rendezvényeinket. Viszont „A zene minden szomorúságunknak, minden örömünknek hangot ad. Senki számára nem kell lefordítani.” Helen Exley A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, már másodszor is tombolt a koronavírus és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el. Mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott, de egy telepített kamerával rögzítettük ezt a bulit. Ebből folyamatosan kivágunk egy-egy számot, melyeket továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu / Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 13. „VENUS” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
2
2,315  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Most igazán átérezzük Kodály Zoltán gondolatát: "A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik." A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, már másodszor is tombolt a koronavírus és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el. Mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott, de egy telepített kamerával rögzítettük ezt a bulit. Ebből folyamatosan kivágunk egy-egy számot, melyeket továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu / Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 12. „KI VISZ HAZA” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
2
2,214  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Sajnos a világjárvány még mindig valós veszélyt jelent, szükséges az ésszerű óvatosság, ezért továbbra sem találkozhatunk még Veletek személyesen. „Az emberek világszerte a zenéhez fordultak a krízishelyzetben, és ez egyáltalán nem véletlen. A zene szórakoztató erejéért az ütem felelős. Az ütem az, amely a motoros rendszerünket beindítja, és amelynek hatására néha akaratlanul is megmozdulunk. A közös zenélés még ennél is mágikusabb folyamat, ilyenkor ugyanis nem csak a saját agyunk hangolódik rá a ritmusra, hanem a ritmus segítségével lényegében egy ütemre mozdulunk, szinkronba kerülünk másokkal. Ez a szinkronizáció a bezártság idején segíthet pótolni a szocializáció hiányát, mert azokra a tevékenységekre emlékeztet, amelyeket csoportban végzünk, és amelyek során együttműködésre, egymásra hangolódásra van szükség. Ez által pedig csökkenti a magányosság érzetét.” A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, már másodszor is tombolt a koronavírus és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el. Mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott, de egy telepített kamerával rögzítettük ezt a bulit. Ebből folyamatosan kivágunk egy-egy számot, melyeket továbbra is rendszeresen közzétesszük. Ez alkalommal ma a 11. „MOND KIS KÓCOS ...” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt. Read more: http://classicbuli.hupont.hu/#ixzz6b6IcZbeR
1
1,716  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Sajnos továbbra is bizonytalan még, hogy a koronavírus járvány miatt mikor találkozhatunk Veletek személyesen. „A zene a legősibb művészet. Az érzelem kifejezésének eszköze. A zene szeretetet ébreszt, és reményt önt az emberbe. Számtalan hangja és eszköze van. A zene ott van minden férfi és nő szívében. A zene ott a nyelvükön. Zene van a szélben és a hullámokban. A fülemülében. A filmcsillagokban és a zenészekben.” A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, már másodszor is tombolt a koronavírus és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el. Mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott, de egy telepített kamerával rögzítettük ezt a bulit. Ebből folyamatosan kivágunk egy-egy számot, melyeket továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu / Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 10. „Give Me Your Heart Tonight” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
0
2,105  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A koronavírus járvány miatt egyelőre még bizonytalan, hogy mikor találkozhatunk Veletek személyesen. „A zene egy igazi állandó. Ezért kapcsolódunk hozzá ilyen erős zsigeri alapon, tudod? Mert egy dal azonnal visszarepíthet egy pillanatba, egy helyre, de még egy emberhez is. Nem számít, mi más változott meg a világodban, az az egy dal ugyanaz marad, épp, mint az a pillanat.” (Sarah Dessen) A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, már másodszor is tombolt a koronavírus és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el. Mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott, de egy telepített kamerával rögzítettük ezt a bulit. Ebből folyamatosan kivágunk egy-egy számot, melyeket továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu / Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 8. „Pretty Woman” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
Received lots of comments & props
1
2,029  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
OKTÓBER ELSEJE A ZENE VILÁGNAPJA! Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1975-ben az UNESCO október 1-jét a zene világnapjává nyilvánította. A hegedűművész szerint „meg kell becsülnünk a csöndet, az ezerarcú muzsikát megismernünk azért fontos, mert közelebb hozza egymáshoz az embereket és a kultúrákat.” A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, amikor már ismét tombolt a COVID 19 és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el, mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott. Viszont egy telepített kamera rögzítette ezt a bulit, ebből kivágva egy-egy számot, azokat továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Ez alkalommal ma a 8. „Still got thte blues” Gary Moore c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
2
1,877  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„A történelem során az emberek mindig is vígaszforrásként tekintettek a zenére. Olyasvalami volt ez, amely nem csak arra képes, hogy felkavarja és lemásolja az éréseinket, hanem katarzisforrásként is szolgál, azaz segíthet feldolgozni és elengedni az érzelmeinket.” McKenry professzor A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, amikor már ismét tombolt a COVID 19 és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el, mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott. Viszont egy telepített kamera rögzítette ezt a bulit, ebből kivágva egy-egy számot, azokat továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Most az 7. alkalommal a „Somethin’ Stupid” c. számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
Received lots of comments & props
0
2,112  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A zene a koronavírus idején is összekapcsolja az embereket és áthidalja át a távolságokat, ezzel betölti azt a szerepét, amelyet évezredek óta hordoz: hidat képez ember és ember között. A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, amikor már ismét tombolt a COVID 19 és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el, mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott. Viszont egy telepített kamera rögzítette ezt a bulit, ebből kivágva egy-egy számot, azokat továbbra is rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Most az 6. alkalommal a „Don’t be cruel” c. Elvis Presley számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt.
Received lots of comments & props
0
1,674  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
A járványügyi helyzet fokozódása miatt sajnos továbbra is szüneteltetjük a fellépéseinket. Hogy a kedves Közönségünk azonban ne maradjon CBB zene nélkül, ezért folytatjuk a virtuális bulijainkat a Fővárosi Művelődési Ház Classic Beat Clubjában. A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, amikor már ismét tombolt a COVID 19 és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el, mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott. Hanti Jenő telepített kamerája rögzítette ezt a bulit (KÖSZÖNJÜK), melyekből kivágva egy-egy számot, azokat rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A „Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid” FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ és a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Most az 5. alkalommal a „Love me do?” c. Beatles számmal jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt. Vigyázzatok Magatokra és Szeretteitekre, hogy ismét találkozhassunk!
0
1,703  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Sajnos a koronavírus ismét változtatatott az életünkön, ezért átmenetileg megint szüneteltetjük a fellépéseinket. Hogy a kedves Közönségünk azonban ne maradjon CBB zene nélkül, ezért a következő hetekben továbbra is folytatjuk a virtuális bulijainkat a Fővárosi Művelődési Ház Classic Beat Clubjában. A 2020.09.05-i utolsó bulinkon, amikor már ismét tombolt a COVID 19 és ezért a Közönségünk nagyobb része erre már nem is jött el, mindössze 19 (!) Vendégünk volt ott. Hanti Jenő telepített kamerája rögzítette ezt (KÖSZÖNJÜK), melyekből kivágva egy-egy számot, azokat rendszeresen közzétesszük az alábbi oldalainkon. A Classic Beat Band oldalt kedvelő ismerőseid FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/groups/1027315314008972/ A Classic Beat Band FaceBook oldalán: https://www.facebook.com/classicbeatband/ És a CBB bulik oldalán: http://classicbuli.hupont.hu/ Továbbá a FANDALISM oldalunkon: https://fandalism.com/skubicsek valamint a Classic Beat Band YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAD34E4A96CFA6C89 Most a 4. alkalommal a „Mi kéne még?” c. Zorán számával jelentkezünk, hogy legalább a számítógépjeiteken szóljon továbbra is a CBB zene! Természetesen a tánc most is megengedett, igaz csak otthon a számítógép előtt. Vigyázzatok Magatokra és Szeretteitekre, hogy ismét találkozhassunk!
Received lots of comments & props
2
1,647  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
CLASSIC BEAT BAND - HAJOLJ BELE A HAJAMBA (COVER 2020.09.05.) A koronavírus miatt vállalt második önkéntes karanténunk idején is nagyon hiányzik a közvetlen kapcsolódás a Közönségünkhez. „A zene az egyetlen olyan vírus, ami gyógyít” (ByeAlex) Reméljük, hogy hamarosan találkozunk majd, addig is nagyon vigyázzatok magatokra! Válogatva a szeptember 5-i felvételeinkből, egyelőre bulizzunk együtt virtuálisan:
1
2,556  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik." Kodály Zoltán Nekünk már hiányzik, de folytatva a virtuális bulizást, fogadjátok szeretettel ezt a Classic Beat Band feldolgozásunkat. Mindenki továbbra is vigyázzon magára és szeretteire, hogy mielőbb találkozhassunk ismét! Classic Beat Band Most akkor bulizzunk virtuálisan tovább ezzel a számunkkal:
2
1,976  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Mivel itthon – Jakab Ferenc virológus, víruskutató szerint is - brutálisan tombol a koronavírus-járvány, ezért a Közönségünk és a saját biztonságunk érdekében átmenetileg szüneteltetjük a bulijainkat. Amíg a helyzet nem javul, addig is rendszeresen posztolunk felvételeket a szeptember 5-i FMH buliról, ahova már a Közönségünk nagy része – egészségük védelme miatt - már nem is jött el! Classic Beat Band zenekarunkban most igazán átérezzük Kodály Zoltán (1882-1867) - háromszoros Kossuth-díjas magyar zeneszerző, zenetudós, zeneoktató, népzenekutató gondolatát: "A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik." Mindenki vigyázzon magára és szeretteire, reméljük, hogy hamarosan találkozhatunk megint! Classic Beat Band Most akkor bulizzunk együtt virtuálisan:
Received lots of comments & props
2
1,951  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Club 2020 09 05
1
2,180  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
IDÉNYNYITÓ CBB BULI AZ FMH CLASSIC BEAT CLUBJÁBAN 2020. SZEPTEMBER 05-ÉN, SZOMBATON, 18:00-KOR
Received lots of comments & props
0
1,823  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
IN MEMORIAM DACZI ZSOLT Jelen összeállításomban Daczi Zsoltra (1969. június 12 – 2007. augusztus 6), hazánk egyik legjobb gitárosára emlékezem, aki a Bikini, az Omen, a Tirana Rockers és a Carpathia Project együttesek egykori tagja volt. „19 évesen, az érettségi után lett a Bikini gitárosa. 1989-től a zenekar 1992-es feloszlásáig, majd az 1997-es újjáalakulástól egészen 2004-ig volt a Bikini tagja. Dalszerzőként az együttes 16 dalát jegyzi, közülük a legismertebb a Temesvári vasárnap c. instrumentális száma. A Bikini '92-es feloszlása után alapította meg Tirana Rockers nevű zenekarát Gubás Tibor énekessel, valamint Omen és Sámán (későbbi Kalapács)-tagokkal. Daczi Zsolt 1995-ben oktató videót készített Gitáriskola címmel, amit a Sony Music adott ki. 1999-ben hozta létre a kísérletező hangvételű Carpathia Projectet a volt Sámán-gitáros Ángyán Tamással. 2002-ben csatlakozott az Omen együtteshez, amelynek haláláig tagja volt. Halála előtt több számot is írt Deák Bill Gyula számára, melyek közül három megjelent a 60 csapás c. lemezén, egy pedig A király meséi c. albumán 2009-ben.” (Forrás: Wikipédia) 28 lemezen, illetve CD-n gitározott, ebből 17-szer a Bikiniben, három aranylemeze van és még egy életmű díjat is kapott az Artisjustól, mint kiemelkedő előadó és szerző. A Bikini sikereiben nem kis része volt, húga emlékére írt száma, ami „Temesvári vasárnap” címmel vált rockhimnusszá és örökre hallhatatlanná tette Őt. (Összeállításom alatt ez a dal hallható.) Szülővárosában, a kiskunhalasi Zenész Klubban, szobrot is állítottak emlékére, melyet Kincses Előd és gyermekei készítettek. Daczi Zsolt emléke tovább él... Kubicsek Sándor
Received lots of comments & props
0
3,060  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
2,190  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
KEDVES BARÁTAINK! A COVID 19 VILÁGJÁRVÁNY IDEJÉN IS ZENÉLÜNK NEKTEK! CLASSIC BEAT BAND
0
1,899  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
BESZÉLGETÉS BARCS ENDRÉVEL, A MAGYAROCK HÍRESSÉGEK CSARNOKÁBAN (2014 03 02)
0
2,072  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
1
2,720  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
2. Beat Randevún a Nevada Emlékzenekar Csepel, 2009 11 07)
1
2,211  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
MESTERSÉGES CSŐD A REALBANKNÁL MTV ABLAK riport 1998, AVAGY A CIVIL KURÁZSI GYŐZELME
Received lots of comments & props
0
2,452  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
2,285  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
1
3,136  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Uram! Ne vedd el Őt!
0
2,203  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Nőnapi buli volt a Classic Beat Clubban 2020-03-07
1
2,672  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
2
2,426  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Nőnapi Classic Beat Band buli lesz 2020. 03. 07-én!
0
1,843  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Deep Purple (Shadows Cover)
0
1,935  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
MEGHÍVÓ A 2020-02-21-I CLASSIC BULIBA
0
2,048  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Összefoglaló videó-mix a 2020.02.01-i Classic Beat Club bulink telefonos felvételekből szerkesztve. Ezúton is köszönjük kedves Közönségünknek, hogy rendszeresen látogatjátok a bulijainkat, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy továbbra is jól érezzétek magatokat nálunk! A CLASSIC BEAT BAND együttes azzal a céllal alakult, hogy népszerűsítsük az igazi élőzenét. A repertoárunkban a 60-as 70-es és 80-as évek korabeli nagy világsztárjainak legnépszerűbb slágerei mellett magyar számok is szerepelnek. Fellépéseinken külön figyelmet fordítunk arra, hogy megtaláljuk a közös hangot a Közönségünkkel, hiszen együtt teremtjük meg azt a hangulatot, amitől emlékezetes marad a rendezvény. Minden hónapban első szombatján 18:00-tól a Fővárosi Művelődési Ház Classic Beat Clubunkban, minden hónap harmadik péntekén pedig a Törekvés Művelődési Házban 18:00-tól várjuk a táncolni vágyó „örök teenagereket” és azokat is, akik csak élőzenét szeretnének hallgatni. Itt rendszeresen visszaidézzük a '60-as és '70-es évek örökzöld beat slágereivel a régi klubok hangulatát. Fergeteges hangulat és szabad a tánc... Zenekarunk - saját technikai felszerelésével - céges rendezvények, szalagavatók, gólyabálok, fesztivál rendezvények, házi bulik, családi estek és bálok igényes zenei szolgáltatását vállalja. Elérhetőségeink: +3620 7716706 classic@digikabel.hu Aktuális bulinkról részletes információk: www.classicbuli.hupont.hu "Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz." (Heidi Groskreutz) „Zene nélkül az élet tévedés lenne” (F. Nietzsche)
0
2,697  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
1,989  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
2
2,227  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Kovacsics András és Kapitány Gábor UNIVERSAL együttes alapítói a Classic Beat Band buliján 20191227
Received lots of comments & props
1
2,947  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Pollák János NEVADA együttes alapítója a Classic Beat Band 2019-12-27 i rendezvényén
0
2,242  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
2,253  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Tamás László, Varannai István, Dr Markó József ECHO együttes alapítói a Classic Beat Band 2019 12 2
0
3,680  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
1,945  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
2,153  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band elő-szilvszter Beat Legendákkal és Hastáncosokkal 2019 12 27
Received lots of comments & props
1
2,721  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Rhythm Of The Rain - Cascades (Classic Beat Band, cover, live)
0
2,141  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band a Borvárosban 2019-11-29
Received lots of comments & props
1
2,325  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Wonderful Land Hank Marvin - Mark Knopfler Version First Lead guitar: Tibor Slamovits, Second Lead guitar: Tamas Csako, Bass: Sandor Kubicsek, Drum: Gabor Racz, Rhytm guitar: Istvan Szimhar
2
2,268  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
0
2,547  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
2
2,602  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
1
2,454  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
0
2,292  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
1
2,184  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
„KINCSESLÁDÁMBAN” (régi Winchesterem) TALÁLTAM! 2009. július 11-én az újpesti stadionban megrendezett USA DAY rendezvényen adtunk a Classic Beat Band harmadik formációjában koncertet. A fellépésünk előtti napokban vásároltam egy kis digitális diktafont (OLYMPUS LS10), amivel rögzítettem a hangot és ezt a „kincsesládámban” ma megtaláltam (sajnos képet és videofelvételeket egyelőre még nem). Itt egy az első részben country zenét kellett bemutatnunk, ezért a zenekarunk ezen a napon ideiglenesen kiegészült Szalóczy Pállal (újságíró, riporter, rádió- és tévébemondó), akinek a jellegzetes, mélyen zengő orgánuma tette őt különösen alkalmassá a bemondói hivatásra, de mellette country dalokat is énekelt a zenekarában, részt vett az 1968-as Ki Mit Tud vetélkedőn is. Mivel néhány nappal a fellépésünk előtt halt meg Michael Joseph Jackson (August 29, 1958 – June 25, 2009) tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző, ezért a koncert végén - emlékének tisztelegve - megpróbáltuk rögtönözni a We Are The World c. számot, amit csak a koncert előtti estén próbáltuk le. Így sikerült, ez az összeállításom végén hallható. Felejthetetlen buli volt!
1
2,119  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
1
2,437  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band - Summer Holiday (recorded by phone, cover, live 2019-06-01)
Received lots of comments & props
0
2,571  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Received lots of comments & props
1
2,586  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band - Massachusetts (recorded by phone, cover, live 2019-06-01)
1
2,624  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band műsorából (recorded by phone, cover, live 2019-06-01)
Received lots of comments & props
0
2,271  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band Beautiful Sunday recorded by phone, cover, live 2019 06 01
Received lots of comments & props
1
2,450  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band Young Ones recorded by phone, cover, live (2019-06-01)
1
2,338  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Classic Beat Band - Pretty Woman (recorded by phone, cover, live, 2019 06 01)
0
2,259  
Sandor Kubicsek - Bass
Video
Budapest, Hungary
Followers 115   
Views 1,016,862   
Props 1,252
Instruments Bass
Genres Classic Rock
Share
Loading comments...